E-kniha

Uzení, nakládání a konzervování masa

od šunky po žebírka
Značka: GRADA

Momentálně nedostupné

Dostupnost: Momentálně nedostupné
169 Kč
Anotace
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Informace o sortimentu
Podnázev od šunky po žebírka
Název v originále Uzení, nakládání a konzervování masa
Druh sortimentu eKniha
Autor Bernhard Gahm
Značka GRADA
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1. vydání
Počet stran 128
Interní kód 0162595
Produktový manažer Barbora Cigánková (barbora.olsakova@knihcentrum.cz)
Vše o e-knihách