E-kniha

Zelenina ve výživě člověka

Momentálně nedostupné

Dostupnost: Momentálně nedostupné
186 Kč
Anotace
Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.
Informace o sortimentu
Název v originále Zelenina ve výživě člověka
Druh sortimentu eKniha
Autor Karel Kopec
Značka GRADA
Rok vydání 2010
Pořadí vydání 1. vydání
Počet stran 168
Edice Zdraví a životní styl
Interní kód 0161693
Produktový manažer Barbora Cigánková (barbora.olsakova@knihcentrum.cz)
Vše o e-knihách