Kuchařka pro naši babičku: akční cena 99 Kč

A History of Food In 100 Recipes

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9780007411993

Připravovaná novinka. Expedujeme do dvou pracovních dnů po vydání.

Dostupnost: NOVINKA připravovaná
677 Kč
555 Kč
677 Kč
555 Kč
Ceny dopravy
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy
In today s world it s easy to get what we desire to eat in our 24-hour consumer society. But where and how did these everyday recipes come from? This book features 100 essays, taking the reader logically and chronologically through the history of food and cooking, each with an accompanying recipe. Answers questions such as: When was bread first produced? When did we start using herbs and spices? Who invented spaghetti? and What was the first mass-produced meal? *Also appeared in March Buyer s Notes*
 

EXTRA SLEVA 6 %

i na zlevněné zboží

Dostávejte informace o novinkách
a akcích přímo do vaší schránky.

 
 

Sleva platí na první nákup nad 399 Kč.

 
 
 

Stačí jeden klik ve vaší e-mailové schránce a dveře do světa literatury se vám otevřou dokořán.

 

Potvrzovací e-mail vám mohl zabloudit i do složky Hromadné, Spam nebo Promo akce.