Právě začal BLACK FRIDAY!

Domáca udiareň

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788055155906
Zdokonaľte umenie úravy jedla dymom
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
448 Kč
381 Kč
448 Kč
381 Kč
Anotace
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso.

V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.

Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.

Informace o sortimentu
Podnázev Zdokonaľte umenie úravy jedla dymom
Druh sortimentu Kniha
Autor Will Fleischman
Značka IKAR
Rok vydání 2017
Pořadí vydání 1. vydání
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 192
ISBN 978-80-551-5590-6
EAN 9788055155906
Interní kód 0250200
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy