Právě začal BLACK FRIDAY!

Dvanáct chutí roku

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788024916644
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
349 Kč
286 Kč
349 Kč
286 Kč
Anotace
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Informace o sortimentu
Podnázev Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Druh sortimentu Kniha
Autor Martin Jiskra
Značka IKAR
V prodeji od 08.11.2011
Rok vydání 2011
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 22.0 x 30.5 x 1.5 cm
Hmotnost 0.96 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 176
ISBN 978-80-249-1664-4
EAN 9788024916644
Interní kód 0122578
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy