Právě začal BLACK FRIDAY!

Grilování

EAN:9788024915258
Recepty, techniky, náčiní
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
99 Kč
81 Kč
99 Kč
81 Kč
Anotace
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.
Informace o sortimentu
Podnázev Recepty, techniky, náčiní
Druh sortimentu Kniha
Autor Chris Schlesinger, John Willoughby
Značka IKAR
V prodeji od 28.06.2011
Rok vydání 2011
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 22.5 x 26.5 x 2.5 cm
Hmotnost 1.32 kg
Počet stran 336
ISBN 978-80-249-1525-8
EAN 9788024915258
Interní kód 0118014
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy