Jen dnes SLEVA 100 KČ při nákupu nad 800 Kč se slevovým kódem

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Série: Apetit speciál
Pevná bez přebalu matná
EAN:9788087575147
Značka: APETIT

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
349 Kč
286 Kč
349 Kč
286 Kč
Anotace

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!

Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa.

Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou).

Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni.

Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…).

Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.

S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!

Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Značka APETIT
V prodeji od 03.04.2014
Rok vydání 2014
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.5 x 28.2 x 1.2 cm
Hmotnost 0.67 kg
Vazba Pevná bez přebalu matná
Počet stran 160
Edice Apetit speciál
ISBN 978-80-87575-14-7
EAN 9788087575147
Interní kód 0165423
Produktový manažer Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy