Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788020017031
a biotechnology
Značka: Academia

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
225 Kč
185 Kč
225 Kč
185 Kč
Anotace
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Informace o sortimentu
Podnázev a biotechnology
Druh sortimentu Kniha
Autor Ludmila Šilhánková
Značka Academia
V prodeji od 19.02.2009
Rok vydání 2009
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 14.5 x 20.5 x 2.0 cm
Hmotnost 0.51 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 364
ISBN 978-80-200-1703-1
EAN 9788020017031
Interní kód 0092672
Produktový manažer Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy