Nejnovější výběr a hodnocení nejlepších nejen pražských restaurací. Nejlepší restaurace letos doplnil reprezentativní výběr zážitkových restaurací z různých částí republiky. Čtenáři se tedy mohou těšit na nejaktuálnější výsledky hodnocení zlatými lvy a na skutečně kvalitní obsah. Další novinkou pro tento rok je spolupráce s Asociací sommelierů ČR, jejíž odborná komise hodnotila vinné lístky jednotlivých restaurací. Vedle ocenění zlatým lvem se tak nově u některých restaurací objeví také známka Asociace sommelierů ČR.
Velký počet restaurací může být pro návštěvníka nepřehledný. Při volbě té správné restaurace pro vybranou příležitost vám pomůže hodnocený výběr špičkových restauračních zařízení pro rok 2019.
Kniha přináší pečlivě vybraný přehled nejlepších restaurací v Česku. Pokud hledáte kvalifikovaný přehled restaurací, které své zákazníky nikdy nezklamou a pokud překvapí, tak jen v dobrém, najdete je v aktuální vydání hodnocení nejlepších restaurací. Prestižní tuzemský projekt nezávislého a objektivního hodnocení restaurací publikuje výsledky vždy pro nadcházející kalendářní rok a doplňuje tak mezinárodně uznávané metriky michelinova průvodce. Zlatí lvi, od jednoho do tří, přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací v Praze a dalších místech naší vlasti. Více než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí restaurace z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, kvality obsluhy, útulnosti, originality a vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů, které ve výsledku nabídnou hostovi příjemný zážitek setkání s vysokou gastronomií a kvalitou doprovodných služeb. Nezávislí hodnotitelé jsou rekrutování z pravidelných návštěvníků nejlepších restaurací v tuzemsku i zahraničí a přinášejí tak spravedlivý pohled na nabízenou kvalitu. Cílem projektu hodnocení kvality restaurací je objektivní výsledek, proto není možné udělit celkovou známku kvality bez opakovaných návštěv vybraných restaurací. Oceněné restaurace získají jednoho zlatého lva, dva zlaté lvy a tři zlaté lvy, přičemž tři zlatí lvi jsou nejvyšším možným hodnocením a garancí skvělých zážitků hostů.