Právě začal BLACK FRIDAY!

Nejlepší zabijačkové speciality

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788073919122
Značka: SLOVART

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
249 Kč
204 Kč
249 Kč
204 Kč
Anotace
Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.
Informace o sortimentu
Název v originále Najlepšie zabíjačkové špeciality
Druh sortimentu Kniha
Autor Alexander Hlinovský
Značka SLOVART
V prodeji od 22.10.2014
Rok vydání 2014
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 20.8 x 25.8 x 1.7 cm
Hmotnost 0.58 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 96
ISBN 978-80-7391-912-2
EAN 9788073919122
Interní kód 0173046
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy