VELKÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ nejen o zájezd za 10 000 Kč

Nové receptúry a technológia pokrmov

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788089350209
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Značka: Nová práca

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
1126 Kč
923 Kč
1126 Kč
923 Kč
Anotace
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Informace o sortimentu
Podnázev v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V prodeji od 21.12.2010
Rok vydání 2010
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 22.0 x 30.6 x 5.7 cm
Hmotnost 2.19 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 1270
Poslední dotisk 07/2012
ISBN 978-80-89350-20-9
EAN 9788089350209
Interní kód 0106085
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy