Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete.
Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol:
-
Od vývarů po krutonky
-
Klasika
-
Světové
-
100+ 1 nápad
-
Vydatné
-
Studené
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
/>/>/>/>/>
/>/>/>/>/>
/>/>/>/>/>
/>/>/>/>/>
/>/>/>/>/>
/>/>/>/>/>
/>/>/>/>/>