Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti.
Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, zádrhel nastává, pokud se zeptáte: Čím to namazat? Proto jsme pro vás sepsali přes 200 receptů, které jsme jako vždy připravili, ochutnali a vyladili nejen v redakční kuchyni časopisu Apetit, ale také na všech večírcích a oslavách, kterých jsme se kdy účastnili. V knize najdete oblíbené klasické i zdravé svačinové pomazánky, spoustu nápadů na chlebíčky a sendviče a nechybí ani osvědčené recepty na domácí pečivo.
V kuchařce Pomazánky najdete tyto kapitoly:
Základní kameny
Nestárnoucí pecky
Zdraví favoriti
Pro milovníky masa
Rybí tahouni
Slavnostní chvíle
Sladké mámení
Na co mazat