Pokud jste někdy pocítili, jak se vás zmocňuje stres života 21. století, a zase jste sáhli po dvojitém espressu v chabé naději, že zítra bude líp, zkuste se tentokrát vydat novou cestou. Xochi Balfourová ve své knize ukazuje, jak lze naslouchat vlastnímu tělu, zpomalit a bez drastických očistných kúr či diet nalézt vyrovnanější a celistvější způsob života.
Její recepty jsou přirozeně bezlepkové a bezlaktózové, z velké části založené na rostlinné stravě. Neodmítá maso, ale nabízí dostatek pestrých pokrmů i bez něj.
Dozvíme se, jak připravit energetické tyčinky a kuličky, které je dobré mít po ruce, když nás přepadne chuť na něco sladkého. S překvapením zjistíme, že z ořechů kešu lze vyrobit sýr a že oblíbené zákusky jako třeba cheesecake se mohou úplně obejít bez mouky i smetany. Cuketový chléb je chutnou, zároveň však finančně nenáročnou bezlepkovou variantou klasického pečiva. A i tak zdánlivě obyčejné koření jako skořice, zázvor nebo kurkuma dokáže hotové zázraky.
Kniha Přirozeně ovšem není jen krásnou kuchařkou plnou receptů na zdravá a lahodná jídla. Xochi, která svůj život zasvětila naturopatii, se v ní věnuje také výrobě domácí kosmetiky, aromaterapii, vztahům člověka k sobě samému i k druhým lidem – zkrátka všemu, co potřebujeme, abychom našli rovnováhu, získali energii a posílili své zdraví.
Nádherná kniha plná barevných fotografií, která nejenže uspokojí vaše chutě, ale také vás pohladí na duši.
Originální průvodce zdravým, vyrovnaným a duchovně propojeným životem.
Jednoduchý a inspirativní rádce k celkovému zdraví, s recepty pro tělo i mysl.
Přirozeně znamená víc než jen jídlo, jde o nový způsob života.