BLACK FRIDAY = čtení a zábava od 39 Kč

Proč pláčeme při krájení cibule?

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788027107735
Značka: GRADA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
329 Kč
280 Kč
329 Kč
280 Kč
Anotace
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy. Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe. Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Andy Brunning
Značka GRADA
V prodeji od 03.12.2018
Rok vydání 2018
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 19.3 x 17.3 x 1.6 cm
Hmotnost 0.31 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 160
ISBN 978-80-271-0773-5
EAN 9788027107735
Interní kód 0285579
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy