TIK TAK, už máte adventní kalendář

Šéfkuchařův rok

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788024913261
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
399 Kč
327 Kč
399 Kč
327 Kč
Anotace
Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil. S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku. Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Jiří Šlift
Značka IKAR
V prodeji od 27.05.2010
Rok vydání 2010
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 18.0 x 24.0 x 1.2 cm
Hmotnost 0.58 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 160
ISBN 978-80-249-1326-1
EAN 9788024913261
Interní kód 0105492
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy