Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788089003778
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
691 Kč
622 Kč
691 Kč
622 Kč
Anotace
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode učebnice sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či riešené úlohy.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Gabriela Sládečková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V prodeji od 14.05.2020
Rok vydání 2005
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.1 x 30.0 x 1.0 cm
Hmotnost 0.40 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 144
ISBN 978-80-89003-77-8
EAN 9788089003778
Interní kód 0210732
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy