Tato edice sestává z kvalitně graficky zpracovaných knížek. Každá z 25 kuchařek je věnována jednomu tématu, jako je například Barbecue, Sladké pečení, Zeleninové pokrmy nebo Speciality z pánve. Všechny recepty jsou jednoduché, srozumitelné a rychlé, nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou navíc rozčleněny na saláty, polévky, hlavní jídla, případně podle surovin na jídla z vepřového, kuřecího či rybího masa.
•30 originálních receptů
•systematické uspořádání receptů do tematických kapitol (saláty, polévky, hlavní jídla, příp. vegetariánské pokrmy a kuřecí, vepřové, hovězí, rybí maso)
•tabulka s převody měr surovin (ml, šálek, lžíce, lžička)
•přehledný seznam surovin a podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem včetně údaje o době přípravy, době vaření a množství porcí
•přehledný rejstřík receptů na konci knihy