Velkolepá Zlatá kniha dezertů nabízí více než 250 receptů na nejrůznější typy dezertů – od nejjednodušších ovocných až po složitější sněhové nebo vlhké moučníky. Nahlédnete do zákulisí přípravy chutných a i na pohled lákavých dezertů, jak vám potvrdí více než 300 úžasných fotografií.
Seznámíte se nejen se základními recepty, ale i s nejrůznějšími obměnami při přípravě koláčů, dortů, krémů a pěn, palačinek, vaflí a smaženého pečiva, piškotových dortů a rolád, pohárů, pudinků, nákypů a suflé, savarinů, briošek, větrníčků i závinů.
Budete umět připravit nejen obměněnou klasickou bábovku nebo štrúdl, ale i takové pochoutky, jakými jsou créme brullée, panna cotta, zuccotto, sorbet, fool, churros, vacherin, dacquoise, profiterolky nebo baklava.