O kom řekl Leoš Mareš, že je „zjevení něčeho tak výjimečného“? MILLENNIALS KONEČNĚ SKLADEM

RSS
archiv revue
Recenze: Roky naděje
Recenze: Roky naděje
Bohuslav Šnajder, autor knihy Roky naděje, zachytil v osmdesátých letech minulého století na magnetofonovou pásku výpovědi sto dvaceti válečných reportérů – korespondentů význačných sovětských a amerických médií, kteří se účastnili druhé světové války a zároveň o ní psali. Mezi nimi bylo později šest novinářů oceněno Pulitzerovou cenou, jedna Nobelovou cenou a dva Stalinovou cenou. Sám autor zažil na vlastní kůži pět válek, proto přesně věděl, na co má otázky zacílit.
Vychutnejte si knihomolskou kávu s výraznou slevou
Vychutnejte si knihomolskou kávu s výraznou slevou
Zabraňte společně s námi plýtvání a pochutnejte si na lahodné kávě z naší kávové edice. Nyní ji totiž můžete zakoupit s výraznou slevou.
Knižní novinky pro děti a mládež – srpen 2024
Knižní novinky pro děti a mládež – srpen 2024
Prázdniny už se přehouply do druhé poloviny, dokonce už i měsíc srpen. Pojďte se mrknout, jaké novinky nám z dětské a teenagerovské literatury přinesl.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2024
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Ostatní matky
Recenze: Ostatní matky
Tash je novinářka na volné noze a zároveň milující maminka dvouletého syna. Když se nastěhuje do luxusní čtvrti, nedaří se jí zapadnout. Jednoho dne jí nabídnou přátelství místní nóbl paničky, a jak se zdá, blýská se na lepší časy. Opak je pravdou. Tohle je thriller plný intrik, kde nikdo není tím, za koho se vydává. Každý skrývá nějaké tajemství a některá jsou smrtící.
Soutěž o 3 komiksové gamebooky Pan Klapík: Listonoš dobrodruh
Soutěž o 3 komiksové gamebooky Pan Klapík: Listonoš dobrodruh
Vyhrajte komiks, v němž jsi malým hrdinou: Pan Klapík – Listonoš dobrodruh. Získají ho 3 soutěžící!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky – srpen 2024
Knižní novinky – srpen 2024
Jaké novinky si najdou své místo na pultech knihkupectví v srpnu?
Recenze: Nastartujte svou štítnou žlázu
Recenze: Nastartujte svou štítnou žlázu
Pokud pociťujete nedostatek energie a jste unavení více než je zdrávo, máte problém zhubnout, pak může být zakopaný pes ve vaší štítné žláze, respektive v její funkci. Hypertyreózou či hypotyreózou trpí nejen ženy, ale i muži. Sama trpím tímto onemocněním a některé symptomy uvedené v knize řeším již řadu let.
Recenze: Země vdov
Recenze: Země vdov
Kdysi v Dánsku. Rybář Anders přežil v roce 1893 díky věšteckým schopnostem své ženy přírodní katastrofu. Současnost. V malém domku na pobřeží je nalezená mrtvá stařena se záhadným amuletem v ruce. Ve stejné chvíli dojde k vraždě americké soudkyně. Vyšetřovatelé mají před sebou řadu záhad a většina z nich souvisí s katolickou církví.
Žebříček TOP knih za červenec 2024
Žebříček TOP knih za červenec 2024
Co se nejvíce prodávalo v červenci? Které knihy se probojovaly do žebříčku prvního prázdninového měsíce?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Heather Parkerová strávila dětství u koní. Když se stala matkou a její manžel zbohatl podnikáním, rozhodla se, že se rodina přestěhuje do jižní Kalifornie. Tam, kde jsou luxusní domy, atraktivní opálení lidé, ale především stáje. Prostřednictvím dcer si chce splnit sen stát se nejlepší jezdkyní na koni. Tomuto přání podřídí naprosto vše.
Cestovatelský deník Fotra na tripu je nejen inspirací pro dobrodružné výpravy, ale také praktickým průvodcem pro každého, kdo se rád toulá světem.
Rozhodli jste se omezit cukr ve stravě? Pak je publikace Pravda o cukru pro vás to pravé!