350 g Nutelly (roztopené ve vodní lázni nebo mikrovlnce)
4 vejce
60 g hladké mouky (můžete přidat půl prášku do pečiva, ale nemusíte)
Vajíčka nechte aspoň pět minut venku v pokojové teplotě. Mezitím si roztopte Nutellu, zapněte troubu na 180 st a najděte plech či pekáček cca 20 x 20 cm, který si vyložte pečícím papírem. Promíchejte vejce s Nutellou a míchejte je asi tři minuty, pak postupně přidávejte mouku a míchejte, dokud těsto nevytvoří jednolitou hladkou směs. Nikde nesmí zůstat ani drobeček mouky, ani na dně. Těsto dejte péct asi na 35 minut a pak nechte vychladnout. Co s ním pak uděláte je na vás. Můžete jen pocukrovat a podávat, ale můžete ho proříznout a promazat třeba pomerančovou nebo meruňkovou marmeládou a vytvořit tak úžasný dezert.
Další čokoládové recepty najdete v knihách z naši nabídky, které stojí za to mít doma v knihovně.