TIK TAK, už máte adventní kalendář

Dieta a nutriční opatření u chorob ledvin

Série: Aeskulap
Pevná s přebalem matná
EAN:9788020422088
Značka: Mladá fronta

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
420 Kč
344 Kč
420 Kč
344 Kč
Anotace
Monografie, jejíž téma je velice aktuální a dosud nebylo v našem písemnictví takto komplexně a podrobně zpracováno, podává podrobný přehled vědomostí o prolínání poškození ledvin a následných metabolických poruchách s dietologií ledvinových onemocnění. Autoři zúročují třicetileté zkušenosti s vyšetřováním, léčbou a výzkumem u nefrologických nemocných v souvislosti s možnostmi léčebných dietologických přístupů.

Publikace je určena především nefrologům a nutričním pracovníkům ale poučení v ní najdou také internisté, praktičtí lékaři a zdravotní sestry na nefrologických pracovištích a dialyzačních odděleních jakožto i lékaři získávající specializaci v oboru nefrologie. Text je rozčleněn do 2 celků - část nefrologická podává podrobný přehled patofyziologie, kliniky nefrologických onemocnění a průvodních metabolických změn, část dietologická detailně popisuje možnosti moderní dietologie jak tato onemocnění příznivě ovlivnit. Je tudíž předpokladem, že kniha bude přínosem nejen pro klinickou nefrologickou praxi ale i pro postgraduální vzdělávání v oboru.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Olga Mengerová, Vladimír Teplan
Značka Mladá fronta
V prodeji od 20.08.2012
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 16.5 x 24.0 x 2.5 cm
Hmotnost 0.90 kg
Vazba Pevná s přebalem matná
Počet stran 354
Edice Aeskulap
ISBN 978-80-204-2208-8
EAN 9788020422088
Interní kód 0131743
Produktový manažer Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy