Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Jarní restart – jak jinak než s kuchařkou

archiv revue
Letošní příchod jara jsme díky mírné zimě moc nezaznamenali. To astronomické začne sice až 20. března, ale pohled z okna na zahradu, kde už nějaký ten týden kvetou sněženky, bledule i krokusy, nám říká, že jaro je tady! A s ním i tipy na jarní restart. Nechte se inspirovat některou z kuchařek…
Naučte se jíst pravidelně pětkrát denně

Už zase je březen. Je zlomový v tom, že venku začíná svítit sluníčko a rozkvétají louky. Vždycky se hrozně těším, až svoji zimní bundu vyměním za letní kabát, ale taky mě vždycky v tento moment začnou trápit moje přebytečná kila, která si tajně schovávám pod zimní bundou.
Do začátku léta máme ještě 3 měsíce, takže si říkám: Hlavu vzhůru! Nechci se rozhodně nějak mučit, proto jsem vybrala tyto nové kuchařky, které vám pomůžou ke změně stravy stejně jako mně. Recepty jsou pestré, snadné a rychlé.

Najděte si i svoji kuchařku, která bude vyhovovat i vám 😊


KetodietaJedinečný a kompletní průvodce vysokotučnou stravou, s nímž zhubnete a omládnete. S velkou spoustou receptů!

Skvěle napsaný průvodce plný praktických tipů a rad vám ukáže, jak jíst tuky a zároveň se vyvarovat posedlosti jídlem, zhubnout a nalézt energii do života. Chcete-li zkusit něco nového a originálního, každá stránka knihy Leanne Vogelové ukazuje, jak strava bohatá na přirozeně zdravé tuky pomůže uzdravit vaše tělo i duši. V knize najdete více než 125 báječných receptů.





Domácí krabičková dieta 700kJ - Recepty a jídelníčky na 7000 kJ, a téměř bez vážení

Jak zhubnout bez hladovění a váhu si udržet? Kniha vysvětluje základní principy domácí krabičkové diety, přináší 350 jednoduchých krabičkových receptů a vyvážené jídelníčky na dva měsíce. Jídelníčky jsou sestaveny na 7000 kJ a jsou vhodné nejen pro ty, kteří chtějí zdravě zhubnout, ale i pro ty, kteří už zhubli a chtějí si svoji hmotnost udržet. Suroviny jsou uvedeny jak v gramážích, tak i na hrníčky, lžíce apod. V knize najdete rady, jak si ušetřit práci při přípravě pokrmů a mnoho dalších "vychytávek" do krabičkové kuchyně.



Špetka chuti Pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram


Kuchařka z těchto receptů umožní kuchařům začátečníkům i těm zkušenějším vychutnat si výborné a syté pokrmy plné chutí. Zároveň to jsou jídla, která přispívají k hubnutí, jsou přístupná každému, protože nenutí k počítání žádných bodů a odpírání některých surovin, ale recepty vyhovují populárním dietním programům. Kuchařka obsahuje rovnou stovku skvělých receptů, třicet tři z nich je vegetariánských. Každý recept je vyzkoušený a otestovaný dvaceti členy komunity Pinch of Nom, kteří potvrdí, že výsledný pokrm je zdravý, chutný a mimořádně snadný na přípravu. Všechna ta jídla jsou tak lahodná, že by nikdo nevěřil, jak minimální počet kalorií obsahují.



Hodujeme bez výčitek!



Low Carb Zdravé pochutnání Snadné a rychlé vaření

Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.
Vaříme jednoduše: Několik přísad, osvědčené recepty – skvělý požitek. Low Carb snadno a rychle: Všechny důležité informace a pečlivě popsané postupy vidíte na první pohled. Jíme pro radost: Zdravé Low Carb recepty s rybou, masem i veganské – a všechny vám vykouzlí dobrou náladu.






Malá ochutnávka

Hovězí ragú s červenou řepou

Ingredience:                                                           

1 červená řepa
2 cibule
4 zrnka celého kardamomu
1 kg hovězího masa
1 lžíce rajského protlaku
2 lžičky mletého koriandru
2 lžičky mleté skořice
3 lžíce olivového oleje
100 ml suchého červeného vína
Sůl, pepř
2 lžíce tučné zakysané smetany


Postup:

1. Předehřejte troubu na 180 C. Očistěte červenou řepu, oloupejte jí a nakrájejte na 1–2 cm velké kostičky. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji nadrobno. Rozlouskněte skořápky kardamomu, vyklepněte semínka a ta roztlučte v hmoždíři.

2. Ve velkém hrnci (vhodné do trouby) smíchejte maso nakrájené na kostky, červenou řepu, cibuli, kardamom, rajský protlak, po lžičce mletého koriandru a skořice, olivový olej a červené víno. Směs bohatě osolte a opepřete, zalijte 50 ml vody a velmi dobře promíchejte.
Přikryjte pokličkou a vložte doprostřed předehřáté trouby. Pečte alespoň dvě a půl hodiny v průběhu této doby několikrát promíchejte.

3. Až maso změkne, vyndejte ragú z trouby a podle chuti ho dosolte, opepřete a přidejte koriandr nebo skořici. Hotové ragú pak rozdělte na čtyři talíře a dle chuti podávejte s kopečkem zakysané smetany.

Přeju dobrou chuť a pevnou vůli 😊. A také všem držím palce!

Markét
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

„Manžel je Nebesy. Žena je Zemí. Manžel je sluncem, což jej činí stálým, jako je ona jasná koule. Žena je měsícem, ubývajícím a mizejícím, ale nevyhnutelně slabým. Nebesa jsou uctívána na obloze nad námi, země je dole, špinavá a šlape se po ní.“ – citace z knihy, str. 196 –
Sbírka Millennials obsahuje její populární texty (stejnojmenná báseň má na Instagramu 1,4 milionu zhlédnutí) a hluboký pohled do lidské duše, ve kterém se najde každý z nás. Čeká i s podpisem autorky Kateřiny Pokorné na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Gabriela Končitíková se studiu odkazu Baťa věnuje sedmnáct let, je autorkou několika knih na toto téma, věnuje se přednáškové a lektorské činnosti, působí jako ředitelka Nadace Tomáše Bati.