
Rozhodně nečekejte obyčejnou kuchařku. Šéf Pohlreich se rozhodl vzít téma grilování od podlahy. Jako první je nutné umět si vybrat gril a vědět, co od grilu chceme.
Jak Zdeněk Pohlreich říká: „Spousta lidí vnímá gril jako přístroj, ve kterém hoří uhlí a nahoře se peče maso, ale pokud ho umíte správně ovládat, regulovat žár i teplotu, připravíte na něm cokoliv.“
A tohle právě Pohlreich naučí čtenáře jeho kuchařky Rozpal to, šéfe!
Čili o grilování se dozvíte všechno. Budete vědět, jaký gril si vybrat a jak správně ovládat ten, co už třeba léta máte doma. A zjistíte, že s recepty ala Pohlreich připravíte na svém grilu vše, nač si zrovna vzpomenete. Od pověstného steaku až po ovocný pohár pro děti.
V jeho 91 skvělých receptech knihy Rozpal to, šéfe! Najdete téměř cokoliv. Od receptu na slávky, přes ryby, steaky, kuřecí, ovoce, sladkosti. Vše okořeněné vyváženým kořením a ostrým Pohlreichovým humorem vytváří dokonalou kompozici vaření a zábavy, jakou si na letní vaření venku umíte představit