24. adventní okénko: slevový kód na DOPRAVU ZDARMA do konce roku
Vítejte ve vylepšeném klubu LocalX a ponořte se do jeho hříšných hlubin. Pozor! Vstup je možný pouze na vlastní riziko.
Do podniku neřestí zavane čerstvý, sladký vánek - nový majitel Dorian, kterého přezdívají Candy. Nepočítal však s tím, že část podniku patří bývalé společnici Virginii. Nejdřív je odhodlaný zlomit ji, ale po jejich prvním setkání se zlomí pouze jeho odhodlání. Získat vstupenku do osobního pekla přes přitažlivou blondýnku by mohlo být jednodušší... A příjemnější. Jenže co když se Dorianova vášnivá hra vymkne kontrole? A hřích získá tu nejsladší příchuť? Co když ho raněné modré oči svléknou donaha nejen v soukromí pokoje, ale rovnou před celým jeho světem?
Autorka Baja Dolce vám přináší pokračování bestsellerové dark romance série Habibi. Mladší knižní bratr Candy vás pohltí v neonovém světě plném svůdného tance, hříchu a vášně.
Jenže to, co se ze začátku zdálo jako snadný úkol, se brzo stane nebezpečnou hrou.
A nejen proto, že je naše hrdinka zatažena do zakázaných hrátek s vévodou, kterého má sledovat a usvědčit ze špionáže, ale hlavně proto, že se kolem nich začíná nebezpečně stahovat smyčka vydírání, napadení a výhrůžek smrtí.
A co teprve až přijde na řadu to nejtemnější tajemství, co vévoda zoufale skrývá…
Lars Kepler přichází s napínavou detektivní sérií — pod novým pseudonymem!
Soukromá vyšetřovatelka Julie Starková přijímá u sebe v kanceláři neohlášenou návštěvu. Per Günter Mott, který je jedním z majitelů úspěšné rodinné firmy, se předchozího dne zúčastnil firemní schůze na svém panství v severozápadní části Švédska. Ráno pak ve svém telefonu našel fotografii zkrvaveného svázaného muže s pytlem na hlavě. Kvůli výpadkům paměti způsobeným velkým množstvím vypitého alkoholu ale netuší, jak se snímek do jeho telefonu dostal a kdo je na něm zachycen. Ze strachu o svoji pověst chce Per Günter Julii pověřit, aby očistila jeho jméno, než se do případu vloží policie.
Julie požádá svého bývalého manžela Sidneyho Mendelsona, který pracuje u policie, aby si vzal volno a s vyšetřováním jí pomohl. Stále ještě trochu doufá, že by to mohla být šance získat ho zpět. Julie a Sid se společně vydají do honosného sídla uprostřed hlubokých lesů, kde se postupně seznamují se všemi členy rodiny Mottových. A jak se brzy ukáže, každý z nich má své tajemství.
Sněžník, zima 1923. Místní průvodce nachází na vrcholu věže císaře Viléma tělo turisty, zmrzačené drastickým a promyšleným způsobem. Téhož dne je zavražděn uznávaný vědec. Vrah se v zanechané zprávě představuje jako hrdina místních pověstí, Duch hor, Rübezahl. Vyšetřováním případu je pověřen šéf kladského kriminálního oddělení, vrchní strážmistr Franz Koschella. Brzy vyjde najevo, že Rübezahl si své oběti nevybírá náhodně, a stopy vedou až do nemocnice v Beelitzu nedaleko Berlína. Kladský policista se střetává se starým známým, vojenským detektivem kapitánem Wilhelmem Kleinem. Koschella je přesvědčený, že klíč k polapení pachatele spočívá v Kleinově minulosti. Konfrontace s kapitánem je nevyhnutelná a pravda, kterou odhalí, bude mít neobyčejně vážné důsledky…
Co se skrývá pod tajícím sněhem? A kdo tak krutým způsobem rozplétá nitky minulosti? Třetí díl detektivní série Glatz, zasazené do česko-polského pohraničí dvacátých let.
Těhotnej kuchař vydal svou druhou kuchařku! Po necelém roce vychází druhá kuchařka Těhotnýho kuchaře!
Znovu obsahuje 77 receptů, tentokrát s ještě peprnějším komentářem. Formát knihy zůstal zachován, barevných ilustrací přibylo a u každého receptu znovu najdeš QR kódy, odkazující na videorecept.
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku? Proč se lité těsto nešlehá? A jak má vypadat upečená makronka? Díky Josefovým radám, na co si dát pozor, a podrobným postupům teď zvládnete koláče, vdolky, ale i kremrole nebo kubánský dort stejně, jako je peče mistr cukrář. Už žádné nevykynuté těsto, zdrclá buchta a přešlehaná šlehačka.
Celkem 60 exkluzivních receptů vychází z 1. řady stejnojmenného nedělního pořadu České televize, který se těšil rekordní oblibě diváků. Kniha přináší to nejlepší z kynuté české klasiky, ale také dorty starého Rakouska-Uherska, jednoduché recepty, které tolik nezatíží rodinný rozpočet, a nechybí ani slané nebo bezlepkové pečení.