VELKÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ nejen o zájezd za 10 000 Kč

Nové receptúry a technológia pokrmov

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788089350445
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Značka: Nová práca

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
Zobrazit dostupný počet ks
1648 Kč
1351 Kč
1648 Kč
1351 Kč
Anotace
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Informace o sortimentu
Podnázev v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Název v originále Nové receptúry a technológia pokrmov
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V prodeji od 23.09.2013
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 3. vydání
Rozměry 22.0 x 30.5 x 5.0 cm
Hmotnost 2.49 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 1270
Poslední dotisk 03/2019
ISBN 978-80-89350-44-5
EAN 9788089350445
Interní kód 0144900
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny