Jako každý rok má Martin svátek 11. listopadu a všichni s napětím čekáme, jaké asi bude počasí. Máte to taky tak, že v ten den jdete hned z postele k oknu a díváte se, jestli neuvidíte první sníh? Příští týden nás čeká možná první sníh, dobré jídlo a pití. Proto pro vás mám skvělé tipy, čím můžete obdarovat svého blízkého, který bude 11. listopadu slavit svátek.
TIPY REDAKCE
1) pro malého Martínka
2) pro Martina dospěláka
Všichni moc dobře víme, že k těmto svátkům patří i kvalitní dobré víno. A možná teď potěším všechny příznivce dobrého vína a ve spolupráci s firmou VinoDOC s. r. o. máme pro Vás slevový kód 15 %
Více informaci naleznete tady 👉 https://www.okvino.cz/ke-knize-patri-vino.
A s firmou NAVINKO jsme vytvořili Knihcentráckou bednu vín za skvělou cenu!
K vínu doporučujeme předobjednat naše JEDINEČNÉ A ORIGINÁLNÍ SKLENIČKY na víno!
A teď slibovaný recept :-)
PEČENÁ HUSA NA ZÁZVORU A PIVĚ
1 husa, sůl, 1 lžička zázvoru, 0,25 l světlého piva
Dobře očištěnou husu bez vnitřností potřeme uvnitř i zevnitř solí a mletým zázvorem. Vložíme ji na pekáč a podlijeme teplou vodou nebo vývarem z drůbků a asi půl hodiny dusíme po jedné a další půlhodinu a po druhé straně. Pak sejmeme vrchní část pekáče nebo pokličku a husu dáme péct do trouby. Během pečení ji obracíme a poléváme pivem a vypečenou šťávou. Dozlatova upečenou husu rozdělíme na porce a podáváme jak s knedlíkem nebo s lokšemi a s červeným zelím.
Další recepty najdete v knize To nejlepší z drůbeže pouze za 99 Kč!
Recept na LOKŠE pro Vás máme od Petry Buriánové 👉 ZDE.