Recept na dobrou a rychlou pizzu bez kvasnic

archiv revue
Máme pro vás recept na chutný oběd nebo večeři, které budete mít hotové tak asi za půl hodiny. Ano, bude to pizza a nebudeme potřebovat kvasnice!
Některá jídla člověku chybí a když nejsou v obchodech kvasnice a vy přesto chcete pizzu, chce to trochu zkoušet a experimentovat. Nakonec se to povedlo a tady je recept na pizzu, která vám určitě zachutná. Ale jestli se přejíte, je to na vás, za to už neneseme žádnou odpovědnost.
Pizza bez kvasnic - článek na blogu KNIHCENTRUM.CZJdeme na to?

Budete potřebovat 350 g hladké mouky, 2 dcl vlažné vody, prášek do pečiva, 2 lžíce oleje a špetku soli.

Začněte tím, že si zapnete troubu na 220 st. V míse nejdřív smíchejte mouku s práškem do pečiva a solí, pak přidejte olej a přidávejte vodu. Vymíchejte hladké těsto, které si rozválíte do tvaru plechu, nebo (pokud máte plech na Recept na pizzu bez kvasnic v KNIHCENTRUM.CZpizzu) do kruhu o průměru cca 35 cm. Přeneste ho na plech pokrytý papírem na pečení, který lehce potřete olivovým olejem a na těsto dejte své oblíbené ingredience. My doporučujeme nakrájená zavařená rajčata, půl lžičky bazalky, špetku oregana, baliček mozzarelly, kterou nakrájíte na tenké plátky, tři lžíce strouhaného parmazánu, nakrájenou slaninu nebo Schwarzwaldskou šunku, trochu rukoly nebo špenátu. Okraj pizzy jen lehounce přemázněte olejem a pečte 20 – 25 minut, dokud sýr nezačne mít typicky zlatou barvu. Nalejte si sklenku červeného a užijte si vaření i pizzu. A pokud by vás to pečení začalo bavit, vyberte si některou z kuchařek, které nabízíme, a nebojte se nových receptů.

         

-ice-

Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Babiččino pečení
Čeština

Babiččino pečení

0.0 0
199
Vyprodáno
Čeština

Babiččino sladké pečení

0.0 0
219 180
Vyprodáno
Čeština

Bylinkové pečení

0.0 0
99 81
IHNED odesíláme
Slovenština

Chlebíky a pečivo na párty

0.0 0
358 304
Na vyžádání
Čeština

Netradiční pečivo

0.0 0
299 245
Vyprodáno
Čeština

Recepty od babičky 13 Oblíbené pečivo

0.0 0
50 41
IHNED odesíláme
Čeština

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to

0.0 0
349 297
IHNED odesíláme
Čeština

Pečeme chléb a housky doma a na chalupě

4.0 1
65 53
Vyprodáno
Čeština

Pečeme chleba

0.0 0
179 147
IHNED odesíláme
Čeština

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta

0.0 0
248 203
IHNED odesíláme
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Na první pohled mě uchvátila obálka a anotace knihy mi slibovala přesně to, v co jsem doufala. A taky jsem to dostala, dokonce mnohem víc. Žádné takové fantasy jsem ještě nečetla, a to jsem celkem zvyklá na krvavé scény z různých severskýchPro citlivé povahy, kterým vadí násilí a explicita to určitě není. Autorka se s tím opravdu nepáře a pěkně vám to rozpitvá, stejně jako Nita pečlivě pitvá mrtvoly nepřirozených.
V pondělí 16. prosince jsme měli v Domě knihy vzácného hosta. Do Ostravy přijel na besedu MUDr. Tomáš Šebek, který zde představil svou knihu Objektivní nález: Moje nejtěžší mise.
Vyhrajte TraDiář 2025, který je určen pro všechny milovníky tradic, hodí se do každé rodiny – pro maminky, babičky i pro ty, kteří děti nemají. Pro všechny, kteří rádi používají tištěné diáře a chtějí se dozvědět něco víc a pomocí tradic se znovu napojit na přírodu a komunitu lidí kolem sebe. Čeká na 4 výherce!
Prémiový obsah
číst více