KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY se slevou 20 %

Salt, Fat, Acid, Heat

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9781782112303
Mastering the Elements of Good Cooking

Zboží není skladem. Po vložení do košíku a odeslání objednávky dodáme do 15 dnů.

Dostupnost: Odesíláme do 15 dnů
1285 Kč
1054 Kč
1285 Kč
1054 Kč
Anotace
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.
Informace o sortimentu
Podnázev Mastering the Elements of Good Cooking
Druh sortimentu Kniha
Autor Samin Nosrat
Značka Canongate Books Ltd.
V prodeji od 13.01.2020
Rok vydání 2017
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 19.7 x 24.1 x 5.0 cm
Hmotnost 1.52 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 470
ISBN 1782112308
EAN 9781782112303
Interní kód 0246545
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny