Jak správně grilovat?
Oku lahodící titul Grilování není jen o samotném jídle, ale také o jeho přípravě. Když víte, jak na to, a navíc použijete ty správné suroviny, bude výsledek dokonalý. Proto se manželé Vaňkovi v úvodu kuchařky zaměřují nejprve na správnou teplotu grilu, na rozdíly mezi grilováním na uhlí a na plynu a na potřebné doplňky, které by během přípravy chutného jídla neměly chybět.
Více než stovka receptů
Vše je nachystáno, můžeme se pustit do díla. Budeme grilovat maso nebo zeleninu? Jakou směs koření použijeme? Jakou marinádu? BBQ omáčku s bourbonem, avokádovou majonézu nebo snad dip ze zakysané smetany? Máte rádi burgery, ale neumíte si s nimi poradit? Bojíte se, že vysušíte kuře? Kniha Grilování obsahuje jednoduché recepty, kterých je více než stovka, a jsou vhodné jak pro úplně začátečníky, tak pro samotné grill mastery.
Ohněm a kouřem provoněná kuchařka manželů Vaňkových potěší jak zaryté „masožrouty“, tak vegetariány, a odpoví jim na nejčastější otázky kolem grilování. Kniha získala ocenění Český bestseller za rok 2022 v kategorii Kuchařky a k dnešnímu dni se prodalo již přes 20 000 kusů!
Text: Markéta Bolfová