Sladkovodní kuchařka je věnovaná sladkovodním rybám, je zaměřená zejména na rybáře a jejich rodiny, tedy na adresáty, kteří mají bezproblémový přístup k rybímu masu, řeší problém, jak nově a nápaditě je upravit.
Sladkovodní ryby navíc, podobně jako ryby mořské, prospívají lidskému zdraví, takže jejich konzumace je doporučován a i odborníky na výživu.
Tato
rybí kuchařka obsahuje:
- zhruba 250 receptů
- receptová část je doplněna celostránkovými fotografiemi hotových jídel a ilustračními fotografiemi s tématikou rybářského prostředí, výlovů a s rybářskými motivy
- úvodní část obsahuje informace o vlivu konzumace ryb na lidské zdraví.
Dozvíte se spoustu informací o rybářství a rybníkářství, rady pro nákup, skladování a přípravu ryb a informace o sladkovodních rybách.
Autor Milan Palička se rozhodl široké veřejnosti zpřístupnit své osvědčené rodinné recepty i speciality svých přátel. Prostě a jednoduše všem, kdo si chtějí pochutnat na nápaditě upravené rybě, ale přitom vařit rychle a nenáročně.