Máte pocit, že byste měli radikálně změnit svůj životní styl? Chcete skoncovat s nezdravým stravováním? Joe Cross na tyto otázky odpověděl ´ano´ a podařilo se mu restartovat svůj život.
Jak? Vše se dozvíte v knize Šťávový restart podle Joea Crosse, kterou právě vydalo nakladatelství Anag.
Pojďme si nejdříve představit autora. Joe Cross byl ještě před lety obézní, trpěl autoimunitním onemocněním (chronická kopřivka), bral léky.
Jednoho dne roku 2006 stál po oslavě před zrcadlem a takto plynuly jeho myšlenky:
Přemýšlel jsem, čím to je - možná, protože už mi je čtyřicet - ale náhle mi bylo vše jasné. Vážil jsem 145 kg a ve dne v noci jsem osm let užíval pilulky. Byl jsem tlustý, nemocný a téměř mrtvý. Říkám "téměř mrtvý", protože jsem čekal, že přijde infarkt. Břicho jsem měl neskutečně obrovské a unavovalo mě a bylo mi až nevolno z toho, když se mě lidé stále ptali, zda nečekám dvojčata.
Při pohledu do zrcadla jsem měl pocit, jako kdybych byl ve stroji času. Jak jsem se z mladého atleta proměnil v takovou lidskou skládku toxického odpadu? - str. 18
A nyní rychle do roku 2014 - do současnosti. Je mi 47 let a dobu užívání kortikoidů mám již za sebou. Zhubl jsem na 104 kg, i když moje váha sem tam zakolísá, kopřivka je také pryč. Nemocný bývám zřídka. Mám daleko více energie, než jsem měl kdy předtím. V současné době mám hroznou chuť na ovoce a zeleninu. Cigarety už nekouřím, sodu ani alkohol nepiji. Jím jen některé druhy masa, většinou mořské plody. - str.19
Joe Cross natočil také dokumentární film Tlustí, nemocní a téměř mrtví (Fat, Sick & Nearly dead).
V knize Šťávový restart shrnuje vše, co se naučil v průběhu své cesty k přeměně.
Je to cesta ke zhubnutí, získání energie i projasnění mysli.
Publikace je výbornou inspirací do vaší kuchyně. Obsahuje 3denní, 5denní, 10denní 15denní a 30denní plány Restartu. Najdete v ní recepty na šťávy, smoothie, polévky, saláty a jiné zeleninové pokrmy.
Chcete-li být zdravější než jste a cítit se plní energie, dejte si šťávu!
Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.